2 tot 7 juni: SEOUL PORK BIMIMBAP
Slowcooked en gelakt spek met rijst, knapperige groentjes & gepocheerd ei
Een harmonie van texturen en smaken uit Zuid-Korea.
9 – 14 juni: PAD THAI
Roerbak van rijst, krokante kip, groenten en tofu
Een op en top Thais gerecht waarvoor elk huishouden zijn uniek recept heeft.
16 – 21 juni: MOROCCAN BEEF TAGINE
Rundstoof met ras el hanout, wortel, kikkererwten en bulghur.
Comfort food zoals je het in Marrakech zou krijgen.
23 – 28 juni: TOKYO CHICKEN YAKITORI
Gegrild kippenspiesje met sojapasta en rijstnoedels
Proef het ultieme streetfoodgerecht van Japan.
30 juni – 5 juli: THAI RED CURRY (MILD)
Rode Thaise curry met kip, aubergine en gestoomde rijst
Comfort food met diepe warme smaken uit Indie.
7 – 12 juli: INDIAN BEEF MASSALA
Indische rundstoverij met pittige tomatensalsa en gestoofde rijst
Comfort food met diepe warme smaken uit India.
14 – 19 juli: CRISPY PEKING CHICKEN
Krokante kip met noedels en sechuan pindasaus
Proef het kruidige en bruisende Beijing.
21 – 26 juli: VIETNAM PORK NOODLE SOUP
Aromatisch bouillon met zachte noedels, gegaard varkensspek en frisse kruiden
Proef deze authentieke bouillon en waan je op een Vietnamese streetfoodmarkt.
28 juli – 2 augustus: SCOTCH EGG (VOGELNESTJE)
Een LESS interpretatie van deze Britse klassieker: gevuld en krokant gebakken, kruidig gehakt met zacht eitje
Crunchy vanbuiten, zacht vanbinnen.
4 – 9 augustus: THAI GREEN CURRY (MILD)
Thaise fish bowl met groene curry met gestoomde dorade, limoen en kleefrijst
Fris, pittig (niet pikant) en licht – Dé klassieker uit Noord-Thailand.
11 – 16 augustus: SEOUL BIBIMBAP WITH GLAZED PORK
Slowcooked en gelakt spek met rijst, knapperige groentjes & gepocheerd ei
Een harmonie van texturen en smaken uit Zuid-Korea.
18 – 23 augustus: PAD THAI WITH CHICKEN
Roerbak van rijst, krokante kip, groenten en tofu
Een op en top Thais gerecht waarvoor elk huishouden zijn uniek recept heeft.