Ma 15 – Za 20 september: TOKYO CHICKEN YAKITORI
Gegrild kippenspiesje met sojapasta en rijstnoedels.
Proef het ultieme streetfoodgerecht van Japan.
Ma 22 – Za 27 september: THAI RED CURRY (MILD)
Rode Thaise curry met kip, aubergine en gestoomde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.
Ma 29 september – Za 4 oktober: INDIAN BEEF MASALA
Indische rundstoverij met pittige tomatensalsa en gestoofde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.
Ma 6 – Za 11 oktober: CRISPY PEKING CHICKEN
Krokante kip met noedels en Sichuan-pindasaus.
Proef het kruidige en bruisende Beijing.
Ma 13 – Za 18 oktober: VIETNAM PORK NOODLE SOUP
Aromatische bouillon met zachte noedels, gegaard varkensspek en frisse kruiden.
Proef deze authentieke bouillon en waan je op een Vietnamese streetfoodmarkt.
Ma 20 – Za 25 oktober: SCOTCH EGG (VOGELNESTJE)
Een LESS-interpretatie van de Britse klassieker: kruidig gehakt, zacht eitje, krokant gebakken.
Crunchy vanbuiten, zacht vanbinnen.
Ma 27 oktober – Za 1 november: THAI GREEN CURRY (MILD)
Thaise fish bowl met groene curry, gestoomde dorade, limoen en kleefrijst.
Fris, pittig (niet pikant) en licht – dé klassieker uit Noord-Thailand.
Ma 3 – Za 8 november: SEOUL PORK BIBIMBAP
Slowcooked en gelakt spek met rijst, knapperige groentjes & gepocheerd ei.
Een harmonie van texturen en smaken uit Zuid-Korea.
Ma 10 – Za 15 november: PAD THAI
Roerbak van rijstnoedels, krokante kip, groenten en tofu.
Een op en top Thais gerecht waarvoor elk huishouden zijn uniek recept heeft.
Ma 17 – Za 22 november: SHAKSHUKA
Tomaten-paprikastoof met gepocheerd ei, burratina, verse chorizo en Libanees brood.
Ma 24 – Za 29 november: TOKYO CHICKEN YAKITORI
Gegrild kippenspiesje met sojapasta en rijstnoedels.
Proef het ultieme streetfoodgerecht van Japan.
Ma 1 – Za 6 december: THAI RED CURRY (MILD)
Rode Thaise curry met kip, aubergine en gestoomde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.
Ma 8 – Za 13 december: INDIAN BEEF MASALA
Indische rundstoverij met pittige tomatensalsa en gestoofde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.
Ma 15 – Za 20 december: CRISPY PEKING CHICKEN
Krokante kip met noedels en Sichuan-pindasaus.
Proef het kruidige en bruisende Beijing.
Ma 22 – Za 27 december: VIETNAM PORK NOODLE SOUP
Aromatische bouillon met zachte noedels, gegaard varkensspek en frisse kruiden.
Proef deze authentieke bouillon en waan je op een Vietnamese streetfoodmarkt.
Ma 29 december – Za 3 januari: SCOTCH EGG (VOGELNESTJE)
Een LESS-interpretatie van de Britse klassieker: kruidig gehakt, zacht eitje, krokant gebakken.
Crunchy vanbuiten, zacht vanbinnen.
