CHEF’S WEEKLY SPECIAL

CHEF’S SPECIAL
Geef toe, dit klinkt toch een stuk beter dan ‘plat du jour’? Een wekelijkse special geinspireerd door beroemde gerechten uit de wereldkeuken voor slechts €29

Ma 15 – Za 20 september: TOKYO CHICKEN YAKITORI
Gegrild kippenspiesje met sojapasta en rijstnoedels.
Proef het ultieme streetfoodgerecht van Japan.

Ma 22 – Za 27 september: THAI RED CURRY (MILD)
Rode Thaise curry met kip, aubergine en gestoomde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.

Ma 29 september – Za 4 oktober: INDIAN BEEF MASALA
Indische rundstoverij met pittige tomatensalsa en gestoofde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.

Ma 6 – Za 11 oktober: CRISPY PEKING CHICKEN
Krokante kip met noedels en Sichuan-pindasaus.
Proef het kruidige en bruisende Beijing.

Ma 13 – Za 18 oktober: VIETNAM PORK NOODLE SOUP
Aromatische bouillon met zachte noedels, gegaard varkensspek en frisse kruiden.
Proef deze authentieke bouillon en waan je op een Vietnamese streetfoodmarkt.

Ma 20 – Za 25 oktober: SCOTCH EGG (VOGELNESTJE)
Een LESS-interpretatie van de Britse klassieker: kruidig gehakt, zacht eitje, krokant gebakken.
Crunchy vanbuiten, zacht vanbinnen.

Ma 27 oktober – Za 1 november: THAI GREEN CURRY (MILD)
Thaise fish bowl met groene curry, gestoomde dorade, limoen en kleefrijst.
Fris, pittig (niet pikant) en licht – dé klassieker uit Noord-Thailand.

Ma 3 – Za 8 november: SEOUL PORK BIBIMBAP
Slowcooked en gelakt spek met rijst, knapperige groentjes & gepocheerd ei.
Een harmonie van texturen en smaken uit Zuid-Korea.

Ma 10 – Za 15 november: PAD THAI
Roerbak van rijstnoedels, krokante kip, groenten en tofu.
Een op en top Thais gerecht waarvoor elk huishouden zijn uniek recept heeft.

Ma 17 – Za 22 november: SHAKSHUKA
Tomaten-paprikastoof met gepocheerd ei, burratina, verse chorizo en Libanees brood.

Ma 24 – Za 29 november: TOKYO CHICKEN YAKITORI
Gegrild kippenspiesje met sojapasta en rijstnoedels.
Proef het ultieme streetfoodgerecht van Japan.

Ma 1 – Za 6 december: THAI RED CURRY (MILD)
Rode Thaise curry met kip, aubergine en gestoomde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.

Ma 8 – Za 13 december: INDIAN BEEF MASALA
Indische rundstoverij met pittige tomatensalsa en gestoofde rijst.
Comfort food met diepe, warme smaken uit India.

Ma 15 – Za 20 december: CRISPY PEKING CHICKEN
Krokante kip met noedels en Sichuan-pindasaus.
Proef het kruidige en bruisende Beijing.

Ma 22 – Za 27 december: VIETNAM PORK NOODLE SOUP
Aromatische bouillon met zachte noedels, gegaard varkensspek en frisse kruiden.
Proef deze authentieke bouillon en waan je op een Vietnamese streetfoodmarkt.

Ma 29 december – Za 3 januari: SCOTCH EGG (VOGELNESTJE)
Een LESS-interpretatie van de Britse klassieker: kruidig gehakt, zacht eitje, krokant gebakken.
Crunchy vanbuiten, zacht vanbinnen.

Make a reservation
2e38deaa-7f72-46e6-beb3-e72276d07a3a 49ffed80-c64f-4eb6-89e6-b559a59acc74 PHOTO-2024-03-23-09-40-59 WhatsApp Image 2024-03-29 at 00.52.14 PHOTO-2024-04-11-12-00-58 PHOTO-2024-04-16-15-13-51
LESS_©_kris_vlegels_032

Counter seats

Make a reservation
less – © Pieter D’Hoop-1

Restaurant seats

Make a reservation