Van 7 tot 12 juli organiseren wij samen met onze wijnpartner Ad Bibendum de allereerste Big Bottle Wijnweek.
Boek hier een full LESS experience die Ruige speciaal samenstelde en waarbij je alle bijpassende wijnen uit magnums (flessen van 1,5l) proeft.
Uitgebreid menu aan 169 € pp. all-in
Bites met champagne Foissy-Joly ‘Grande Cuvée’
Salty Edamame boontjes
Oester met gepekelde komkommer & soja vinaigrette
Starter 1 met Vale da Mata Branco 2022 – Lissabon, Portugal
Ceviche van zeebaars met mango, kerstomaat en avocado
Starter 2 met domaine Ogier ‘La Combe de Malleval’ 2022 – Condrieu, FR
Makreel rolls (sushi style) met yuzubotersaus
Starter 3 met Guidobono Barbera d’Alba 2023 – Piëmonte, Italië
Mosselen met chorizo beurre blanc
Korean steak tartaar van rund en gemarineerde inktvis met sechuan
Maincourse met Vi de Vila de Porrera Tinto 2019 – Priorat, Spanje
Gegrild Iberico varken met frisse tomatensalade
Sweet met Pelassa Moscato d’Asti, Italie
Cheesecake ijs met opgelegde kersen
Lavazza coffee
Home made american cookie
Op woensdagavond 9 en donderdagavond 10 juli komt Stéphane Humblet van Ad Bibendum de wijnen extra toelichten.